Nyt on aika laittaa lähitulevaisuuden ja kesän suunnitelmat uusiksi, tai oikeastaan suunnitelmia ei tarvitse tehdä koko maailmaa koettelevan epodemian takia. Nautitaan vaan keväisistä aurinkoisista ilmoista ja seurataan luonnon muutoksia. Koirien kanssa lenkkeillään ja treenaillaan kotona.

Lili kävi helmikuussa korkkaamassa agilityn 2-luokan kolmella radalla, josta yhdeltä tuli tulos 16.54 ja sijoitus 4. 
Vantaalla Lili kisasi maaliskuussa kolmella radalla, ihan hyviä ratoja teki, mutta valitettavasti joka radalla tuli hylkyyn johtava virhe. 

Tammikuussa kävimme Briidan ja Lulun kanssa Virojoella ryhmänäyttelyssä, Lulu oli ROP ja VET-ROP ja Briida PN2 ja SERT. Tuomarina Maarit Hassinen.
Briida%20ja%20Lulu%20Virojoki.jpg
Briida ja Lulu 
Virolahti%20palkinnot.jpg

Virojoen näyttelyä seuraavana päivänä oli vuorossa Lahden ryhmänäyttely, mukana Briida ja Lola.
Tuomarina Eeva Rautala 

Briida%20ROP%20Lahti.jpg
Kuvassa Briida

Briida ROP SERT

Erittäin hyväntyyppinen ja -kokoinen narttu. Erinomainen feminiininen pää. Hyvät korvat. Vielä hieman pehmeä selkä mutta hyvä runko ja hyvät nartun mittasuhteet. Hyvä karva ja väri. Häntä OK. Erittäin tyypilliset ja tehokkaat liikkeet. Iloinen luonne.
 

Lola VAL ERI1

Voimakasrakenteinen, 7-vuotias narttu, jolla hyvä pää ja kaula. Hieman pitkä runko. Sopusuhtaiset raajat. Hyvä karva ja väri. Melko hyvät liikkeet. Häntä saisi olla tiiviimmällä kiepillä. Iloinen luonne.


Palkinnot%20lahti.jpg
Briidan palkinnot Lahti 19.1.

 

Maaliskuussa Lulu kävi hammasoperaatiossa, hampaat kuvattiin ja kolme hammasta jouduttiin poistamaan.Toivotaan että Lulun loppuelämä menee tällä nykyisellä kalustolla, ainakin suuhun jääneiden hampaiden juuret ovat kunnossa, joskin hampaat hieman kuluneet. 

Lulu%20kauluri%201.jpg
Kaulurin kanssa menty pari viikkoa

 

Ulkoilukuvia

Tyt%C3%B6t.jpg

Lola%20ja%20Lulu%202.jpg

Lola%20ja%20Lulu%201.jpg

Lili.jpg

Briida.jpg