Kaksi viikkoa on mennyt ja odotuksia paremmin. Pennut ovat olleet työpäivän ajan hajottamatta mitään, useamman tunnin ovat kuitenkin joutuneet olemaan keskenään.

20150613_140239.jpg
Eilen Lulun sisko Iines kävi katsomassa pentuja ja meitä. Ensimmäistä kertaa Iines näki Lilin ja Busterin. 
Pentujen painot ovat tällä hetkellä Buster 7 kg ja Lili 6,7 kg, molemmat olivat pentueen pienimpiä, mutta ovat saaneet sisaruksiaan kiinni. Buster ja Lili ovat päässeet mukaan mm Mäntyharjuun rally-tokokisoihin ja agilitytreeneihin. Reippaasti ovat olleet menossa mukana. 
Kävimme Iinan kanssa 6.6 Mäntyharjulla rally-tokokisoissa ja Iina sai tuloksen 77 p. Etukäteen olin ajatellut jos ei tulosta tule niin Iina saa jäädä eläkkeelle. Nyt Iina on ilmoitettu Kouvolan kisoihin 12.7, ilmoitin myös Lolan ekaan viralliseen kisaan, pentuloman jälkeen tuntuu siltä että kuuntelemisen taitoa ja malttia on tullut lisää.
Nalle:
Nalle on tyytynyt kohtaloonsa ja on edelleen eristyksissä muista, pääsee toki useamman kerran ulos ja lenkille päivän aikana, muttei omasta huoneesta ole päässyt keittiöön ja olohuoneeseen muiden kanssa. Sääliksi käy, mutta varman päälle mennään.

pennut%20lenkill%C3%A4.jpg

Pennut lenkillä video