Vuosi vaihtui uudelle vuosikymmenelle, lyhyt katsaus loppuvuoteen.

Syyskuussa Lili kisasi oman seuran agilitykisoissa kolme rataa, tuloksena hyppyradalta hylky ja agilityradoilta tulokset 5 sijoitus 2. ja 11,64 sija 4.

28.9. ajelimme Muurameen rally-tokon mestiksiin, tulokset eivät mitään loistavia olleet, ainoastaan Lili sai tuloksen ALO81. Viikonloppu oli oikein mukava, oli kivata tavata tuttuja rallyttelijoita pitkästä aikaa.
Briida mölliradalla, tulosta ei saatu, mutta tärkeintä oli iloinen osallistuminen
Briida mölliradan kakkonen, osallistujia tässä luokassa ei ollut enempää

Lili ALO-rata 81 p, tähän voi olla tosi tyytyväinen, Lilin kanssa tuloksen saaminen on ollut vaikeaa

Lolan ratasuoritus, ei todellakaan osaavaa menoa. Pisteet reilusti alle 70.

Lulu osallistui MES-luokkaan, innokasta tekemistä, mutta virheitäkin tuli sen verran ettei tullut tulosta.

Sisarukset Edi ja Lulu, pakollinen sisaruskuva, Edi sai tuloksen MES80 ja Alppikellon kennel sijoittui kolmanneksi kenneljoukkuekisassa, mukana joukkueessa olivat Lili, Lulu, Lola, Edi ja Yade.

Manta 14 v oli paikalla reippaana kannustamassa sukulaisiaan, oli ihana nähdä tämä mummeli vielä niin hyvässä kunnossa.

Muuramen kisojen jälkeen kävimme 29.9. Lolan kanssa Janakkalassa rally-kisoissa, siellä eka rata oli jo parempaa tekemistä, tulos 64 p. Toisella radalla Lola sooloili ja huvitteli itsekseen sen verran ettei tulos ollut lähellä.

Marraskuussa 24.11. Vantaalla kisattiin sennenkoirien rotumestaruudesta ja Markku kisasi Lilin sekä Minnin kanssa ykkösluokissa. Lili voitti mestaruuden hienoilla tuloksilla, tulokset 0 LUVA, OIVA sija.2  ja kahdelta radalta vitoset, sijoitukset 2. ja 3. Lili kisaa jatkossa kakkosluokassa.

Lili vuoden 2019 sennen agilitymestari.

Minni osallistui myös sennenmestiksiin, tulokset 5 ja 11.80, sijat 4. sekä
Minnin hieman innostuttua yhdeltä radalta tuli hylky.

Joulukuussa osallistuimme Messarissa pidettyyn voittaja-näyttelyyn.
tulokset Briida JUN ERI2, Lola VAL ERI3 SA ja Lulu VET ERI1 SA PN2 VET-ROP VV-19..
Kasvateista mukana oli Briidan Sera-sisko, joka sai Juniori voittaja tittelin, JUN ERI1 SA PN 4 SERT JV-19