Kuitenkin räväkkä meno jatkuu, siitä pitää huolen Briida ja Belissa yhdessä Ällien kanssa. Pikkutytöt saavat usean tunnin mittaisen iltahepulin ja kun kolme tuntia on juostu pitkin tupaa kunnon ärinöiden säestämänä niin eipä voi rauhallisista illoista kuin haaveilla. Pennut ovat kotiutuneet jo omien ihmisten kanssa uusiin koteihin ja tutustuminen uusiin asioihin on alkanut.  

Jack.jpg
Alppikellon Bandiitto Bono ,  Jack 

Nemo%20ja%20Jack.jpg
Jackin perheessä asuu appenzelli 11 v Nemo  ( Alppikellon Ellute )  ja tanskalais-ruotsalainen pihakoira Capu.

Keke.jpg
Alppikellon Bonanza Bob,,Keke kotiinlähössä
Keke%201.jpg 
Keke omassa kodissa

Pablo.jpg
Alppikellon Big Boss, Pablo 
Pablo%201.jpg
Pablo 
Beila%201%20%282%29.jpg
Alppikellon Bea Belliina, Beila

Betti.jpg 
Alppikellon Breezy Brilla, Betti 

Sera.jpg
Alppikellon Buena Bessera, Sera 

Pimu%203.jpg
Alppikellon Bambam Bamela, Pimu
Pimu%204.jpg
Pimun kavereina on kaksi mopsia ja tuttavuutta odottaa lauma muita eläimiä

DSC_9395%20%282%29.jpg
Viimeisiä yhdessäolokuvia

Pentutouhujen lisäksi olemme ehtineet harrastaakin joskin huonolla menestyksellä.
Syyskuussa kävimme sennenkoirien mestiksissä Lempäälässä kisaamassa rally-tokossa Ällien kanssa.
Kolmikolle tuli tasaisesti nollat eli ei tulosta. Alppikellon kasvattajajoukkue sijoittui toiseksi kasvattajakisassa, mukana joukkueessa olivat Edi joka sai MES-luokasta tuloksen ja AVO-luokassa kisasi Jade.

Lulu%20ja%20Edi.jpg 
Sisarukset Edi ja Lulu sennenkoirien rally-tokokisassa.

Kaksi viikkoa näiden kisojen jälkeen 6.10. kisattiin oman seuran rally-tokokisoissa Ällien kanssa ja tästäkään kisasta en tuloksia odottanut, eikä niitä myöskään tullut. Lululle ja Lilille nollat ja Lolalle hylky. Lähimpänä tulosta oli Lili, alku oli pomppua, mutta sain sen rauhoitettua loppua kohden, harmillisesti Lili loppumetreillä teki ylimääräisen kiepahduksen sivulle tulossa ja kun uusimiset oli käytetty niin kymppihän siitä tuli virhepisteitä. Mutta radan ainoa kympin virhe, joten tyytyväinen voi olla. Lolan suoritukseen olin mös melko tyytyväinen, yksi kymppi tuli pitkältä radalta ja tämä tuli peruutuksen askelista. Ohjaaja teki liian laajoja kaarroksia kääntymiskylteillä ja näistä tuli kolmosen OV-virheitä muutama. Hylky tuli käytösruudusta, Lola meinasi häippästä paikalta. Käytösruutu poistuu ensi vuoden alusta ja tämä helpottaa Lolan kanssa kisaamista. Lulun kisa oli huonointa Lulua ikinä, oikeastaan hylky olisi pitänyt tullakin, kun Lulu otti hihnan suuhun ennen käytösruutua, mutta samahan se on onko nolla vai hylky. 

Lili kävi lauantaina agilitykoulutuksessa ennen rally-tokokisaa ja nämä treenit olivat kuulemma menneet erityisen hyvin. 

Vanhukset Nalle ja Iina ovat voineet nyt kohtuullisen hyvin, Iinan kanssa käytiin eläinlääkärillä, puntari näytti laihtumista edellisestä punnituksesta 6 kiloa, joka on aika paljon. Ultrattiin perna, sappi ja maksa, maksassa näkyy kasvain josta ei voi tietää onko hyvä- vai pahalaatuinen ilman koepalaa, mutta päätettiin että tätä ei oteta vaan Iina syö nyt Epato-kuurin ja kipulääkettä.