Aloitetaan päivitys iloisella tapaamisella, Y-pennuista Veeti ja Ykä vierailivat meillä viime sunnuntaina ja oli kiva nähdä vajaan viiden kuukauden ikäiset veljekset perheineen. Pojilla on mennyt kesä ja alkanut syksy mukavasti, Veeti on aloittanut koirakoulun vaihtelevalla menestyksellä, appenzellimaiseen tapaan, joskus ollaan kuulolla ja toisinaan touhutaan jotain ihan muuta.  Ykä taas pitää vauhdissa perheen lapset tai toisinpäin ja hauskaa tuntuu olevan kaikilla.  
Yk%C3%A4.jpg
Ykä eli Yliveto Yasper

Yk%C3%A4%20ja%20Veeti.jpg
Ykä ja Veeti

Yk%C3%A4%20ja%20Veeti%201.jpgVeeti.jpg
Veeti eli Yoraava Yatzy

Veeti%202.jpg
Veeti

Maanantaina kävimme Lolan ja Lulun kanssa rally-tokotreeneissä, molemmat tytöt olivat innolla mukana ja piirinmestaruuskisat ovat tulossa 9.10. Ennen kisoja oli tarkoitus tehdä lomamatka Sveitsiin ja Itävaltaan, ja tietysti käydä Appenzellissa. Perjantaille oli varattu laivamatka, mutta matkasuunnitelmille tuli peruutus viime hetkillä. Lola oli ollut vaisu juoksujen jälkeen, joka on ihan normaalia, mutta loppuviikolla alkoi selvästi joku vaivaamaan enemmän, Lolan kanssa mentiin ultraan ja todettiin märkää kohdussa ja tämä leikattiin perjantai aamuna. Vaikka matkan peruuntuminen viime hetkellä harmitti niin huoli koirasta oli kuitenkin suurempi. Leikkaus sujui hyvin ja Lola on toipunut hyvin.
Lola%20sterilointi.jpg
Vieläkin moni luulee että jos koiralla teettää pennut niin tälle ei tule kohtutulehdusta, tämä ei todellakaan pidä paikkaansa.