Eilen Alppikellon A-pentue vietti 12 vuotis synttäreitä, seitsemän yhdestätoista on vielä elossa tästä pentueesta.
Iinan ja Nallen elämä on nykyisin rauhallista kotona köllöttelyä, nuoriso pitää vanhukset virkeinä ja haastavat näitä leikkeihin mukaan. Iina on voinut hyvin, mutta Nallen liikkuminen on hidasta ja toinen puoli kropasta on jumissa. Olemme nyt käyneet Nallen kanssa akupunktiossa sekä hierojalla, ehkä pientä helpotusta nämä ovat tuoneet mutta liikunta on epätasapainossa. Nalle syö Synoquin efa large breed - tabletteja ja tarvittaessa särkylääkettä. 
Nalle%20ja%20Iina%2012%20v.jpg

Lauantaina olimme Lolan kanssa kahdestaan näyttelyssä Ristiinassa, sääennuste lupaili rankkasasetta ja tuulta ja olinkin varustautunut kolmilla jalkineilla, vaihtosukilla, toppatakilla, kahdella sateenvarjolla, joista toisen jätinkin näyttelypaikalle.   
Lolallakin oli sadetakki ja pari pyhettä vausteina, joten vaatetuksen puolesta pärjäsimme erinomaisesti. Erinomaisesti meni kehässäkin. Tuomarin oli Teija Urpilainen ja tämä otti hienosti koirat huomioon sadeviittansa  kanssa. Hän kysyi ensimmäiseksi että pelkääkö koira sadeviittaa ja voisin näyttää itse Lolan hampaat, mutta Lola ei viitasta piitannut. Lola oli ainoa appenzelli paikalla ja tämä oli ROP. Kehäsihteerikin sai pusut kun haimme arvostelulomakkeen.
Paikan päällä tajusin että en ole koskaan esittänyt Lolaa emmekä ole olleet yhdessä ilman muuta laumaa missään. Joten jo oli aikakin käydä tämä reissu, Lola oli hieman hämillään tilanteesta ja normaali laumassa vouhkaaminen jäi kokonaan pois. Kiltti tyttö.  Lulu ja Lili olivat viikonloppuna agility-leirillä ja hyvin ole heilläkin reissu sujunut.

Ja tässä pentuterveiset tällä kertaa Veetiltä, ikää nyt 3, 5 kk  
VEETI.jpg20160812_164617.jpg