Meidän koti alkaa pikkuhiljaa palailla normaalirytmiin, käymme molemmat töissä, kuusi koiraa jää aamuisin kotiin odottamaan meidän kotiinpaluuta, ruokaa ja lenkitystä. Lili ja Buster ovat nyt olleet kahtena päivänä peräkkäin muutaman tunnin kahdestaan omassa kaksiossaan, toistaiseksi seinät ovat pysyneet ehjinä. Pennut ovat saaneet aamulla isot luut kaluttavaksi ja muuta puuhapakettia rikottavaksi. Tämä ja ensi viikko vielä mennään tällä aikataululla ja juhannusviikolla alkaa minulla loma ja aikaa jää ehkä jo muuhunkin kuin pentuhuoneen siivoamiseen. Viime perjantaina lähti Olli omaan kotiin ja sunnuntaina oli Uuven vuoro lähteä oman perheen mukaan.

Olli%20.jpg
Alppikellon Urhea Uki eli Olli
Uuve.jpg
Alppikellon Unohtumaton Uuve

Ensimmäisinä lähteneet pennut ovat olleet jo kaksi viikkoa omissa kodeissaan ja mukavasti on kaikilla mennyt; sähköpostiviestejä, tekstareita ja puheluita on tullut mukavasti uusilta omistajilta. Eniten on askarruttanut mieltä ruoka ja sen määrä, ruoan odottaminen tai lähinnä se ettei sitä jaksettaisi odottaa, liikunnan määrä ja iltahepulit sekä varpaiden ym. pureminen. Eli normaalin appenzellipennun elämään kuuluvat asiat.   

Nalle:
Nalle kävi maanantaina tikkien poistossa, Nalle antoi hienosti poistaa tikit jalasta sekä kiveksistä. Samalla Nalle sai Carthopen-pistoksen ja normaali rokotukset, kävely on normaalin näköistä, vielä toki ollaan pari kuukautta sairauslomalla, mutta pikkuhiljaa lenkkien pituutta voi lisätä ja jalan jumppaaminen on tärkeää.
Rally-toko
Kävimme sunnuntaina Tampereella rallytokokisoissa Iinan ja  Lulun kanssa, Iina sai 63 p. ja Lulu 73 ja RTK2. Lulu on ollut hieman vaisu ja juoksut alkavat lähiaikoina, kävimme eilen Lulun kanssa Rally-toko koulutusessa mutta aika väsynyt tyttö oli. Lauantaina olisi seuraavat kisat ja meidän pitäisi korkata VOI-luokka.