Tiistaiaamu, klo 6.30 ja aamulenkin aika, pellolla pupujussi vauhdissa ja koirat näkee tämän ja pinkaisivat perään.
Lenkiltä kotiin tullessa huomasin että Nalle ontuu aika pahasti oikeaa takajalkaa, ontuminen paheni päivän aikana ja Nallelle tilattiin aika Univetiin keskiviikolle. Diagnoosi eturistiside kokonaan poikki. Vaihtoehdot joko leikkaus tai lopetus, kipulääkkeillä elämistä en edes ajatellut vaihtoehtona. Varmuuden vuoksi Nalle kuvattiin kokonaan ja ultrattiin, jos olisi löytynyt jotakin muuta vikaa niin leikkausta en olisi edes harkinnut, terveellekin koiralle leikkaus on kova juttu ja toipuminen pitkä prosessi ja Nallella on jo ikääkin kohta 11v. Kesäaika, lähenevä kesäloma ja Nallen hyvä kunto ratkaisivat asian.
Nalle%20leikkauksen%20j%C3%A4lkeen.jpg
Nalle leikattiin eilen ja viime yö meni levottomasti, kipuja on kipulaastarista ja lääkkeistä huolimatta. Aamuyöllä Nalle hieman rauhoittui ja nukkui kolmisen tuntia. Ohjeena oli jos Nalle ei pissaa tämän päivän puoleen päivään mennessä niin joudumme käymään ell vastaanotolla. Aamulla veimme Nallen ulos ja reippaasti tämä teki tarpeensa, ruoka maistui ja lääkkeetkin meni siinä samalla. Jalan kanssa pitää olla tosi varovainen ei mitään kurvailuja, ei hyppimisiä  eikä toisten koirien kanssa telmimimistä, ja hihnassa kuljetaan seuraavat kaksi kuukautta. Joskus nämä leikkaukset epäonnistuvat tai paranevat huonosti, mutta pidetään peukkuja että meillä menisi hyvin.

Pennut ovat aina vaan riehakkaampia, nämä purevat kaikkea ja pihalla juoksevat eri suuntiin, Lola kouluttaa niitä kovasti ja leikkii näiden kanssa. Eilen Utopia Utta lähti omaan kotiin ja viikonlopun jälkeen jää vielä kolme poikaa ja meidän oma tyttö. Pojista kaksi lähtee viikon päästä ja yksi odottaa 12 viikon ikää jotta saamme rokotukset.